Het juninummer van Iona Magazine lees je hier!

Sta jij ook te popelen om de zomer in te zetten? Dan hebben we goed nieuws: we hebben wat zomerlectuur voor je klaar. De nieuwe editie van Iona Magazine rolt van de pers en laat je toe samen met ons terug te blikken op heel wat fijne momenten.

Traditiegetrouw stond op Goede Vrijdag een groepje bewoners en begeleiders vroeg op om in stilte en aandacht naar de Kruiskesberg te wandelen. Jochem Van Dyck blikt in woord en beeld terug op deze lange maar voldoening gevende dag.

Daarnaast hebben onze kleiliefhebbers op Iona reikhalzend uitgekeken naar de komst van de nieuwe keramiekoven. Dankzij de financiële steun van Kiwanis 2 Neten Lier is de oven nu een feit. Onze ambachtslieden zijn vol enthousiasme en deskundigheid aan de slag gegaan.

De gezelligheid was ook te vinden op de tweede editie van de Iona Rommelmarkt. Meer dan 60 standhouders verwelkomden familie en vrienden van onze bewoners, evenals rommelmarktbezoekers uit Nijlen en omstreken. Iedereen ervaarde dat een rommelmarkt op Iona veel meer is dan zomaar een markt; het was een dag vol ontmoetingen en ontdekkingen.

We hopen dat deze editie van Iona Magazine je zal inspireren en enthousiasmeren om samen met ons de zomer en alle mooie momenten te vieren. Veel leesplezier!

Je kan Iona Magazine hieronder lezen of eerst downloaden en dan lezen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven