STEUN IONA

“De betekenis van ons leven ligt in het verschil dat we maken in de levens van anderen.”
– Nelson Mandela

Dag in, dag uit, jaar in, jaar uit bieden onze medewerkers vol enthousiasme en met de nodige professionaliteit zorg en ondersteuning aan onze cliënten. Om de kwaliteit van leven van onze cliënten steeds verder te verbeteren, bruisen we van de plannen en ideeën.

Onze werking en de verdere uitbouw van onze infrastructuur zijn slechts gedeeltelijk gedekt door overheidstoelagen. Dankzij de warme steun van particulieren, bedrijven, serviceclubs en andere organisaties kunnen wij beter aan de wensen en noden van onze cliënten tegemoetkomen.

Duwtje in de rug

Draag je de zorg voor personen met speciale zorgvragen en Iona vzw in het bijzonder een warm hart toe? Voel je je betrokken en wil je bijdragen aan de zorg voor en het welzijn van onze cliënten? Je bijdrage is meer dan welkom! Met jouw steun help je het leven van onze cliënten een stuk aangenamer te maken. Geef je ons ook graag een duwtje in de rug?

Eenmalige donatie

U kunt een bedrag overmaken op het rekeningnummer BE49 2300 2733 0071. Vermeld bij overschrijving dat het om een gift gaat. 

De makkelijkste en snelste manier om ons te steunen is via onderstaande knop.

Bij een bedrag hoger dan 40 euro ontvangt u op het einde van het jaar een fiscaal attest.

In deze brochure ontdek je hoe jouw steun Iona verder kan helpen.

Met grote dank. 

Scroll naar boven