100 jaar antroposofische zorg in een podcast

We vieren dit jaar 100 jaar antroposofische zorg. Daarom hebben we een podcast-reeks gemaakt: Levende Verbindingen.

De podcast neemt je mee op ontdekkingsreis door de wereld van antroposofische zorg die je misschien ook wel kent als Steiner Orthopedagogie of Heilpedagogie en Sociaaltherapie.. In de podcast onderzoeken we met medewerkers, bewoners en ouders hoe samenleven en zinvol werken in een gemeenschap zoals de onze bijdraagt aan welzijn.

Initiatiefnemer van de podcast is Michaelis vzw. Michaëlis vzw is de vereniging die als doel heeft de Steiner Orthopedagogie in België te bevorderen én te ondersteunen. Iona vzw maakt net als andere antroposofische initiatieven zoals Widar, Talander, De Speelhoeve, Christoforusgemeenschap en de Parcival school deel uit van Michaëlis vzw.

Op 3 juni kan je aflevering 1 beluisteren. Vanaf dan is er elke week een nieuwe aflevering met nieuwe gasten, 10 weken lang.
Luister nu naar onze trailer aflevering via Spotify of op Podbean.

Help je mee?
Als wat je hoort je bevalt, dan kan je ons helpen de podcast bekend te maken. Abonneer je bijvoorbeeld op de podcast én geef de podcast een rating / beoordeling. Zo krijgen mensen die ons nog niet kennen, de podcast misschien als luistertip te zien.
Abonneer je nu en ontdek inspiratie voor de volgende 100 jaar antroposofische zorg. Mis het niet 😉

Boeit het onderwerp je? Er is ook een boek!
Naar aanleiding van 50 jaar bijzondere zorg in Vlaanderen is een boek met dezelfde titel als de podcast verschenen: ‘Levende verbindingen’. Je leest er hier meer over.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven