Nazomeren in Poperinge – Leefgroep Bride (3/3)

September had voor onze volwassen bewoners nog een mooie vakantie in petto. We huurden een vakantiehuis in Poperinge, waar achtereenvolgens de gasten van Staffa, DunI en Bride een weekje van het goede leven gingen genieten. Leefgroep Bride genoot van de vakantie van 20 tot 24 september samen met Caroline, Jeroen, Evelyn en Isabel. Een terugblik in woord en beeld. 

Caroline Biront: “Bride was de laatste groep die naar het vakantiehuis in Poperinge trok. Het vertrek op maandagmiddag was wat hectisch door een personeelstekort in de groep, en de rit was lang, maar de sfeer zat goed en iedereen was meteen in vakantiestemming. We keken er allemaal naar uit! 

Bij aankomst ging de kamerverdeling heel vlot en vierden we onze eerste avond met hapjes, krieken met balletjes en een fuifje. We sloten de dag af met een UNO-wedstrijd met de hele groep. Iedereen ging goed moe naar bed en we hadden een rustige nacht.” 

Genieten van ‘s morgens tot ‘s avonds

“Dinsdagochtend genoten we van een ontbijt met croissants en koffiekoeken, daarna trokken we met de bus naar De Panne voor een dagje aan zee. We picknickten op het strand, kuierden over de dijk, reden met de go-carts, deden een terrasje en gingen wat shoppen. Ook speelden we een wedstrijdje petanque en gingen we frietjes eten. Op de terugrit lag de helft van de groep in slaap. Plezier maken kan vermoeiend zijn! 

Weer thuis keken de mannen naar de match van de Red Flames en gingen de dames wat ontspannen in de sauna, om daarna moe en voldaan te gaan slapen.
Woensdag startten we de dag met spek, eitjes en pistolets en trokken we met een deel van de gasten naar de winkel. De rest van de groep bleef in het huis.” 

Gezellige gezamenlijke barbecue


Op woensdagmiddag vertrokken Evelyn en ikzelf naar huis. Isabel en Jeroen namen de fakkel over voor het tweede deel van de week. Voor een gezellige en vlotte overgang genoten we nog met z’n allen samen van een lekkere barbecue, met Jeroen aan het vuur. Heel tof. Toen Evelyn en ik waren uitgewuifd, kon het tweede deel van de vakantie beginnen. Op donderdag trok de groep naar het Koekjesmuseum van Jules Destrooper en op vrijdag werd de terugkeer naar Iona voorbereid. Er werd opgeruimd, de koffers werden gepakt en onderweg gingen ze met z’n allen nog eens lekker gaan eten. Het was een geslaagd verwenweekje met veel toffe momenten!” 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven