Nijlen loopt warm

Zouden er ook positieve nevenwerkingen zijn aan het ellendige virus dat ons nu al zo lang in de greep houdt? We hebben er alvast eentje gevonden: corona laat mensen opvallend meer wandelen, lopen en sporten. Ook mooi: dankzij ‘Nijlen Loopt Warm’, een actie van de gemeente Nijlen, wordt de wandelhype in december bewust ingezet voor het goede doel. Mogen we ook op jouw steun rekenen? 

Het wordt een sportieve maand voor de inwoners van Nijlen. Gedurende de hele maand december kunnen zij hun stapschoenen aantrekken voor het goede doel. Nijlen Loopt Warm vervangt een ander evenement dat door corona jammer genoeg niet kan doorgaan: oorspronkelijk was op 16 december een loop- en klauterparcours gepland in het Beekpark. 

Maar waar een wil is, is gelukkig een weg. Een digitaal alternatief werd in het leven geroepen. Via de website nijlenlooptwarm.be kun je nu zelf een stap-of loopformule uitkiezen en de tocht van je keuze lopen of wandelen op eigen tempo.
Een ticket kost 5 euro en de opbrengst van de actie gaat naar een aantal Nijlense goede doelen, waaronder ook Iona vzw. De actie is ondertussen gestart en loopt nog tot 31 december 2020. 

Warme oproep! 

Ook deelnemen en onze werking coronaproof een steuntje in de rug geven? 

  • Trek je loop- of wandelschoenen aan, selecteer je route op www.nijlenlooptwarm.be en kies voor Iona als het goede doel van je keuze. Meermaals deelnemen is toegelaten!
  • Trommel zoveel mogelijk vrienden, collega’s en/of kennissen op en deel deze informatie ook via sociale media. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd (en hoe meer steun). 
  • Deel eventuele foto’s van je wandeling op de website van Nijlen Loopt Warm en breng zo ook Iona in de aandacht. 

Deelnemen is heel eenvoudig via www.nijlenlooptwarm.be  

Veel plezier en veel succes! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven