Basisvorming Zorgonline

Voor nieuwe medewerkers organiseren we vanaf nu een basisvorming Zorgonline, die regelmatig zal gegeven worden door onze collega Stefan Geuens.
Stefan: “Via de vorming willen we nieuwe mensen wegwijs maken in alle modules en hen de vele mogelijkheden van het platform met hen overlopen. We hopen dat de training medewerkers ook aanzet om bij vragen sneller bij me aan te kloppen. We streven ernaar dat mensen binnen de maand na hun indiensttreding de vorming kunnen volgen. We zullen ze dus, afhankelijk van de instroom van nieuwe medewerkers, regelmatig organiseren.” 

Ook voor collega’s die al langer op Iona werken, zal op gepaste moment een vormingsmoment ingepland worden in teamverband, zodat iedereen op de hoogte is en blijft van alle tools en nieuwe ontwikkelingen.
Stefan: “Zorgonline wordt op Iona al breed ingezet als werkinstrument voor tal van toepassingen en dat zal alleen maar groeien. Het platform laat ons niet alleen toe om intern onze werking goed te organiseren en zaken te registreren, maar ook om met de ouders te communiceren. Het is als het ware een online contactschrift, waarin ouders niet alleen foto’s kunnen bekijken, maar ook heel wat andere info vlot kunnen terugvinden.” 

Vragen over Zorgonline? Stefan Geuens is je contactpersoon.
stefan.geuens@ionavzw.be 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven