De dromenvanger van Dani

Er lopen heel wat kunstenaars rond op Iona. Dani is er eentje van. Zij werkte de voorbije periode, onder begeleiding van vrijwilligster An Ceulemans, aan een wel heel bijzonder kunstwerk. Het resultaat is een prachtige dromenvanger die binnenkort een plekje op Iona krijgt. Want ook in deze rare tijden, waarin we veel dingen niet meer mogen, kunnen we nog altijd dromen en uitkijken naar een betere tijd.

Dani: “Om het schilderij met mijn dromenvanger te maken, heb ik eerst papiertjes gescheurd en gekleefd. Dan heb ik kraaltjes moeten rijgen aan touwtjes. Met een speciale stift heb ik bloemblaadjes getekend. En ik heb ook gewerkt met stempels en stencils. Roze is mijn lievelingskleur. Daarom heb ik er ook roze bloemetjes op gekleefd. Daar hou ik heel veel van. 

Onderaan op het schilderij heb ik mijn naam geschreven. En ook: ‘2020’. Het was een speciaal jaar, maar ik vond het leuk om samen met mijn knutseljuf in het Klokhuis te komen knutselen. Tekenen en schilderen doe ik het allerliefst. Ik zou het leuk vinden dat mijn dromenvanger opgehangen wordt in mijn groep. Zo kan iedereen er naar kijken. En na de kerstvakantie ga ik samen met An nog iets moois maken. Wat het gaat worden, dat weet ik nog niet. Daar gaan we nog eens over nadenken.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven