De zomer op Iona – Klimmen, springen en voetballen, podia bouwen èn op kamp!

Nog wat zomerse nieuwtjes uit Botvid

  • Noah en Kobe gingen een dagje klimmen in Duffel. Er waren ook Olympische trampolines aanwezig voor het nodige springplezier. Een toffe ervaring!
  • Medi ging twee keer voetbalkamp: één keer met Sporta Tongerlo, één keer met KFC Bevel.
  • Ilias ging werken voor een organisatie die tenten en podia plaatst op festivals. De verdiensten van zijn werk worden goed besteed: hij spaart voor een groot computerscherm. Een pluim voor Ilias, die lange dagen maakte en zijn eerste officiële job met veel gedrevenheid en de juiste aandacht uitvoerde. Chapeau daarvoor!
  • En dan was er ook het Botvidkamp. De jongeren trokken samen met Gie, Rob, Gregory en Sofie twee dagen naar De Brink in Herentals, een toffe bivakplaats in de Kempense bossen. Enkele hoogtepunten van het kamp: Bobbejaanland in de regen, lasershooting, zelf pizza’s bakken, bowling, minigolf met blacklight en ‘s avonds gezellig samenzijn bij het vuur.
  • Kobe Nuyten ging drie weken op uitwisseling naar Widar in Merksplas. Hij proefde er van het boerenleven en stak mee de handen uit de mouwen op de boerderij. Dat hij tijdens zijn verblijf op Widar net iets later mocht gaan slapen, vond hij geen probleem.
  • Begin augustus maakten Gianni en de twee Kobe’s een mooie wandeling op Saefthinge, waar ze kniediep in de modder in gingen. Een belevenis!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven