Tombola ten voordele van Iona vzw

Onze medewerkster Eline Blockx volgt een bijkomende opleiding Graduaat HR-support aan de Thomas More Hogeschool in Antwerpen. Voor het vak ‘Organiseren en plannen’ kreeg ze de opdracht een actie voor het goede doel op te zetten.

Samen met twee medestudenten, Sanae en Laetitia, creëerde Eline een tombola ten voordele van Iona vzw. Heel wat lokale sponsors, waaronder onze eigen bakkerij en het Iona atelier, zorgden voor mooie en waardevolle prijzen. Zo vielen er onder meer heerlijke paaspralines, handgemaakt keramiek, speelgoed, een kledingbon, old school boekentassen, drankpakketten, laptoptassen en een tienbeurenkaart padel (een soort kruising van tennis en squash) te winnen. 

De trekking vond plaats op vrijdag 19 maart, met de onschuldige handen van onze bewoners van Peronniek Beneden, de leefgroep waarin Eline begeleidster is. De winnaars werden ondertussen op de hoogte gebracht en mochten hun prijzen in ontvangst nemen. 

De tombola bracht maar liefst 574 euro op. Het bedrag gaat integraal naar onze werking. Onze dank gaat uit naar Eline, Sanae en Laetitia en naar al wie één of meer lotjes kocht en deze toffe actie mee steunde. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven