We zetten de bloemetjes buiten

Sofie, Karen, Christiaan en Arno staken hun creatieve handen uit de mouwen. Ze maakten prachtige bloempotten in verschillende kleuren. 

Katelijne: “In ons atelier lagen heel wat restjes harde klei die gerecupereerd konden worden. Daar wilden we iets tofs mee doen. We hadden nog een mal van plaaster waar we vroeger onze fruitschalen mee maakten, dus ik dacht: laat ons eens iets anders doen en met dezelfde mal bloempotten maken. Zo gezegd, zo gedaan.
De onderkant van de potten werd gemaakt met de mal van de fruitschaal, voor de bovenkant werden kleibolletjes gemaakt, die werden platgedrukt tot worstjes om er een mooie sierrand mee te maken. Karen, Arno, Christiaan en Sofie maakten de potten bijna helemaal alleen. En hun creaties hebben succes! Van zodra we een mailtje stuurden naar de collega’s, werden er intern al heel wat potten verkocht. Ondertussen hebben we een nieuwe voorraad aangelegd.Bestel je graag een exemplaar?

De handgemaakte bloempotten zijn verkrijgbaar in grijs, donkergrijs, terracotta en gemengde kleuren. Ze zijn 12 centimeter hoog en hebben een diameter van 28 centimeter. Alle potten zijn op hoge temperatuur gebakken en de binnenkant is geglazuurd. Ze zijn dus waterbestendig en bestand tegen de vorst. Voor één bloempot betaal je 12 euro. 
Bestellen kan bij Katelijne, door een mailtje te sturen naar katelijne.elst@ionavzw.be.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven